NU IS HET DE TIJD

Begin met het leren van een taal met live online lessen onder leiding van een gekwalificeerde docent vanaf 50€.

Online een taal leren. Spaans-Russisch-Engels-Nederlands (NT2) 

Profiteer van uw vrije tijd en leer online Spaans-Russisch-Engels-Nederlands (NT2) via de nieuwste videoconferentie-technologie! Onze online lessen worden live gegeven door gekwalificeerde docent.

Onze online taallessen zijn interactief met een hoog niveau van betrokkenheid van de studenten. De leraar kan real time reageren en lesgeven. Tijdens de lessen zal je met zowel je leraar als met leerlingen van over de hele wereld in contact komen.

Waarom kiezen voor Tsarina online taallessen?

-       Live lessen, real-time feedback

-       Comfort en gemak tijdens je online lessen vanuit je huis, altijd en overal!

-       Geen reiskosten

-       Persoonlijke opvolging

-       Flexibele tijdmogelijkheden

-       Alle niveaus beschikbaar (A1-C2)

-       Goede sfeer, leer nieuwe mensen kennen

-       Certificaat van deelname

Online Onderwijsmethode

Onze online taallessen hebben een uitgesproken communicatieve aanpak. Dit betekent dat een ervaren docent actiegerichte activiteiten en oefeningen ontwikkelt, die de betrokkenheid en participatie van studenten bevorderen. Onze dynamische lessen integreren alle taalvaardigheden, d.w.z. lezen, schrijven, spreken en luisteren. Door je in te schrijven voor een online cursus, kun je je richten op situaties uit het echte leven en op het leren van een vreemde taal op een bruikbare manier.

Online taalcursussen en prijzen

Bij Tsarina bieden we online taalcursussen aan voor studenten ouder dan 14 jaar, met live groepslessen (2, 5 of 10 lessen), één-op-één sessies en semi-privélessen. Vind de juiste optie voor u en begin met het leren van een taal op uw manier!

Kenmerken

Voorproefje

Smaak van taal

Hoofdgerecht

Eén-op-één

Semi-privé

Aantal lessen

2 lessen

5 lessen

10 lessen

Pakket van 5, 10, 15 of 20 beschikbaar

Pakket van 5, 10, 15 of 20 beschikbaar

Lesduur

50 min.

50 min.

50 min.

50 min.

50 min.

Groepsgrootte

4-8 studenten

4-8 studenten

4-8 studenten

Privé les

3 studenten

Tijden

Ochtend/ middag/avond

Ochtend/ middag/avond

Ochtend/ middag/avond

Ochtend/ middag/avond

Ochtend/ middag/avond

Prijs

50€/cursus

110€/cursus

200€/cursus

55€/les

35€/les

 

DIRECT INSCHRIJVEN

Voorproefje (2 lessen)

Een uitdaging!

Het Russische alfabet is afgeleid van het Cyrillische alfabet. Slechts in twee lessen kun je het Russische alfabet al leren en Cyrillische schrift lezen.

Smaak van taal (5 lessen)

De slimme keuze

Deze online cursus is ontworpen voor studenten die zo snel mogelijk willen beginnen met communiceren, met minder uren aan interactieve online taallessen. Alle lessen zijn live, met een docent die real time feedback geeft.

Hoofdgerecht (10 lessen)

Meest efficiënte programma

Deze live cursus in kleine groepen is perfect voor degenen die een snelle en degelijke vooruitgang willen boeken in een taal en tegelijkertijd persoonlijke aandacht willen krijgen. Alle modules worden live gegeven, zonder vooraf opgenomen lessen. Gratis privéles bij boeking van een cursus van 10 lessen.

Een-op-een lessen

Accent op jou!

Op maat gemaakte online taallessen die zijn ontworpen om aan je leerbehoeften te voldoen. Privélessen zijn een geweldige manier om je taalkennis te verbeteren daar waar je extra hulp nodig hebt, zoals uitspraak, begrijpend lezen en woordenschat. Verbeter uw spreekvaardigheid met real time gesprekken! Wij kunnen je lessen richten op specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld voorbereiding op een NT2 examen, een sollicitatietraining in het Engels, zakelijk of maritiem Engels of Russisch, vakantiecursus Spaans of juridisch Russisch.

Semi-privélessen

Voor vrienden en familieleden

Als de leraar zich richt op slechts 2 of 3 studenten per groep, zullen je taalvaardigheden in minder tijd groeien. Dit type online lessen is gericht op vrienden en familieleden die gebruik willen maken van de voordelen van zowel groeps- als privélessen: een gedeelde leerervaring en veel aandacht van de leraar.

Voordelen van Tsarina Online taallessen

Vraag je je af waarom je online zou gaan? Een van onze motto's is "Een leven lang leren", en nu heb je de perfecte kans om te profiteren van je tijd thuis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het volgen van online taallessen bij Tsarina.

 

Wat heb je nodig?

Voor het virtueel bijwonen van onze online video-les heb je nodig:

-       Computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met internet

-       Een microfoon en een webcam (camera). Deze zit al ingebouwd op de meeste laptops en telefoons

-       Software: Webex, Zoom, Skype of Microsoft-teams

 

Heb je een vraag? Neem contact op!

Reacties van studenten

Marinus I.

Ik was onder de indruk van het feit dat de lerares zich zo bewust was van elke zin die we zeiden en dat zei in real time correcties aanbrengt wanneer dat nodig is. Zij begeleidt je gedurende de gehele les en zorgt ervoor dat je met je klasgenoten omgaat, dus de ervaring was vrij gelijkwaardig aan de laatste keer dat ik de lessen op locatie bezocht. Ik heb mijn kennis echt verbeterd en ben geen moment uit het oog verloren.

Martine V.

Onlangs ben ik begonnen met het volgen van Tsarina online lessen samen met andere leuke en gemotiveerde medestudenten. De dagelijkse lessen vinden plaats in Webex, Zoom of via Skype. Naast grammatica en woordenschat leren we ook veel over de cultuur en het leven. Ik vind het superleuk! Ik kan dus echt niet wachten om alles wat ik bij Tsarina heb geleerd te gaan gebruiken!