Taallessen Engels

Wij verzorgen taallessen Engels speciaal voor Russisch- en Spaans-sprekenden.

Daarbij maken wij gebruik van een mix van intensieve persoonlijke begeleiding en afstandsleren op de computer.

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst uit de voormalige Oostbloklanden / Oost-Europa (o.a. Estland, Letland, Litouwen, Bulgarije, Roemenië, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Polen, Hongarije)? En vindt u het lastig om met hen te communiceren?

Veel van deze werknemers spreken Russisch. Na slechts een aantal taallessen kunt u goed met deze medewerkers communiceren in het Engels. Omdat ik zelf ingenieur ben, ben ik volledig op de hoogte van veel technische terminologie. Ik kan dus specifieke maattrajecten verzorgen voor uw (uitzend) medewerkers.

Vindt u het ook moeilijk om te communiceren met uw Spaans- Italiaans- en Portugeessprekende werknemers? Na slechts een paar taallessen kunt u goed met deze werknemers communiceren in het Engels of Nederlands. 

Het vinden van de juiste leraar is een essentieel onderdeel van het leren. Ik woon zelf in Vlissingen en spreek 6 talen, en ik geef les in 4 daarvan, namelijk Nederlands, Engels, Russisch en Spaans. 

Ik wil graag uw medewerkers helpen Engels te leren!

Hier vindt u een gratis voorbeeld van onze basiscursus Engels.

Studying new subjects is like going to the gym. It improves your overall feeling of well-being and also your mental health. Learning will make you think about the world differently.