Taallessen Nederlands (NT2)

Wij verzorgen lessen Nederlands NT2, zowel persoonlijk als via Skype. Hierbij maken we ondermeer gebruik van online leeroefeningen en heeft u de mogelijkheid om in uw eigen vertrouwde omgeving, ook in het buitenland, lessen te volgen.

Onze lessen worden volledig afgestemd op uw leerbehoefte en niveau. Denk hierbij aan de Nederlandse taal voor een NT2 examen, op de werkplek of specifiek gericht op een bepaald vakgebied (bv. de scheepvaart).

De training Nederlands op de werkvloer is bedoeld voor iedereen die het Nederlands niet als moedertaal heeft en beter Nederlands wil leren spreken. De training kan worden gegeven op verschillende niveaus, van A1 tot C1. Weet je niet wat het huidige taalniveau is? Geen probleem! Het traject wordt altijd gebaseerd op een intake die van tevoren wordt gedaan. Tijdens deze intake wordt ook het huidige niveau vastgesteld. Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader).

Specifiek bieden wij: Nederlandse lessen voor Spaans, Italiaans en Portugees sprekenden alsmede Oost-Europeanen, bv. Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Bulgarije, Roemenië, Poland, Hongarije enz.

Wij hebben een passie voor taal en willen graag mensen inspireren. Wij zouden onze passie en kennis willen overdragen aan mensen die daar interesse in hebben.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Video  Nederlands alfabet / Dutch Alphabet

Video Dutch Alphabet

Video Survival Guide to the Dutch

Dreams of the new Dutch: 10 best-kept-secrets to adapt to a new culture, language, job and people

Interview with Sabyasachi Sengupta by www.tsarina.info What is your vision for the future? Is it possible to learn a language quickly?

Interview with Sabyasachi Sengupta

Last modified: Tuesday, 25 May 2021, 2:37 PM