Tsarina Blog

Lesgeven is verbinden

Lesgeven is verbinden

by Tsarina Natalia -
Number of replies: 0

Wat kan ik vertellen om je nieuwsgierig te maken?

Taalbelevenis

Als je iemand aanspreekt in een taal die hij begrijpt, dan bereik je zijn hoofd. Spreek je hem aan in zijn eigen taal, dan bereik je zijn hart.” – Nelson Mandela

Mensen verbinden en reizen is mijn passie. Ik ben gek op nieuwe belevenissen en het krijgen van connecties met mensen. Nieuwe mensen ontmoet ik graag en met veel plezier leer ik hen kennen. Een goed gesprek met iemand in zijn moedertaal maakt elke ontmoeting bijzonder. Daarom ben ik dit bedrijf begonnen.

Ik wil mijn klanten het gevoel geven dat ik ze begrijp. Dat ik lever wat ze willen en op de manier die ze willen. Ik ben er altijd voor mijn klanten. Vertrouwen is hierbij ook van groot belang.

Ik zorg ervoor dat een nieuwe taal je veel plezier brengt en je de mooiste tijd van je leven doormaakt door te communiceren met en het begrijpen van andere culturen.  

Doordat mensen bij mij over taal en cultuur leren, bespaar ik ze tijd bij onderhandelingen en leren ze beter hoe ze zaken kunnen doen in een ander land.

Nieuwe film

Vorige week zaterdag mocht ik met andere acteurs in de jury zitten voor de jeugdaudities voor een nieuwe film van ben Flore 'La Vérité' die in Goes, Kloetinge en Nisse wordt opgenomen. Ik ga daar een rol spelen van een politieagente.

Netwerken

Tijdens de Dag van de zzp’er in Amersfoort op 6 april ben ik voor het eerst op een groot podium met Adinda Keizer beland. In mijn rode jurk!  Ik vond dit heel erg indrukwekkend.

Bij RTL-Z ben ik even in beeld geweest. Van Trudy Pannekeet van LinkedIn heb ik geleerd hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten.

Voorlopig ben ik bezig met allerlei netwerkevents zoals Business ontbijt bij Business Open en bij BNI's. Afgelopen dinsdag mocht ik ontbijten bij BNI Arendsslot in het jongste kasteeltje van Nederland (2009) in 's-Heer Arendskerke! Daarvoor was ik op een woensdag bij BNI Michiel de Ruyter in Koudekerke.

Afgelopen dinsdag ontbeet ik bij de Golfclub in Middelburg met Business Open. Dat is heel leuk maar wel vroeg opstaan (om 5 uur) en daarna veel werk om mensen te mailen.

Nieuwe vrienden

Tijdens het netwerken ontmoet ik vaak bijzondere mensen. Deze maand waren dit voor mij JÖRGEN RAYMANN en Jan Peter BALKENENDE. 

Ik heb ook een zoekvraag aan jou.

Ik ben op zoek naar bedrijven die Oost-Europese medewerkers in dienst hebben. Ik zou hen graag willen helpen met Nederlandse (NT2) of Engelse les (Cambridge Business English). Tevens kan ik ondersteuning bieden aan Nederlandse medewerkers die Russisch of Spaans willen leren.

Wat ik ook leuk zou vinden is om bedrijven te leren kennen die met Rusland werken. Ik zou hen kunnen helpen met professionele vertalingen van contracten, website of flyers.

Weet je toevallig de naam van een contactpersoon, die bij zo’n bedrijf werkt, dan zou ik heel blij zijn met je tip!

Mijn tip: Bekijk eens de reviews op mijn website. Je krijgt een beeld van wat ik doe en wat mijn klanten daarvan vinden.

Ik wens iedereen veel succes met nieuwe projecten en fijne paasdagen!

 

Met vriendelijke groet,

Tsarina

Beëdigd Vertaler Russisch en docent
Engels-Spaans-Russisch-Nederlands

______________________________________________

E-mail: natalia@tsarina.info
Website:
www.tsarina.info
Mob. 06 113 43 094