Ik ben een jonge, enthousiaste vertaler/tekstschrijver/docent met een vlotte pen en veel gevoel voor taal. Door mijn Nederlands-Russische achtergrond ben ik uitstekend in staat een verbinding te leggen tussen lokaal en internationaal publiek. Als native speaker sta ik voor kwaliteitswerk in zowel Nederlands als Russisch.

Ik heb ruime ervaring met beëdigde vertalingen (met apostille) van officiële documenten,  bijv. huwelijksakte, geboorteakte, uittreksel kamer van koophandel, diploma enz. In Nederland ben ik al jaren werkzaam als o.a. vertaler/tolk Russisch op het gebied van de scheepvaart. Ook maak ik vertalingen van internet sites, commerciële- en privé correspondentie en documenten op diverse vakgebieden, zoals medisch-farmaceutisch, financieel-economisch, technisch, agrarisch,  ICT, reclame en PR.

Ik heb marinetechnologie aan de universiteit van St. Petersburg gestudeerd en daar een ingenieursdiploma behaald. In Nederland heb ik de opleiding vertaler aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en heb daar de titel Bachelor of Communications behaald. Ik heb mij verder gespecialiseerd door de opleiding gerechtsvertaler aan Stichting Instituut van Gerechtstolken en Vertalers (SIGV) te volgen en me laten beëdigen aan de rechtbank van Middelburg en Breda.

Mijn klantenkring is divers te noemen: toerisme, economisch, agricultuur, automatisering, scheepvaart, techniek etc. Een kwaliteitsvertaling voor u is een succes voor ons vertaalbureau! 

Verder is mijn passie tennis, acteren in films en rijden in snelle auto’s. Met een groep onderneemsters heb ik een rit gemaakt in de nieuwe A-Klasse door Zeeland, hier vindt u een mooie drone-video van de ‘She's Mercedes - On Tour 2018’ en hier zijn de foto’s.

Indien u vragen heeft kunt u mij bereiken via de gegevens op de contactpagina.

Last modified: Wednesday, 18 July 2018, 8:45 PM